i run to you
DATUM: 2010-08-31 | TID: 13:42:22 | KATEGORI: Allmänt

Göteborg va toppen! :D
nolla ettorna med tvåorna GILLAS! kullebyttor i gegigt gräs bland annat (Y) mums, så skitiga dom blev ;D

skola för min del egentligen idag, men stannar hemma. Gör skolarbeten hemifrån idag med andra ord..  så det ska jag fortsätta med, sen blir det väl bara film och ligga i sängen och lata mig, inga fel det heller.

Plugg var de ja. bara att fortsätta ett tag till så jag kommer någon vart!





lögnen är vackrare än sanningen
DATUM: 2010-08-28 | TID: 15:44:22 | KATEGORI: Allmänt

om typ en timme ska jag börja "jobba"..
 Kan jag kalla mig en servitör nu tro? ;p
Ska i alla fall plocka och fixa som sagt på en 50 års fest. Jag och en till tjej ska fixa detta, kommer säkert gå jättebra, men just nu är jag lite nervös, kommer ju typ 60 personer.
Kommer antagligen komma hem vid 23.00 någon gång, då är det bara att gå och lägga sig eftersom jag ska vara i kalstad 07.00 imorn, då blire göteborg!! :D

Nu ska jag fixa mig så jag blir klar så jag kan åka och vara servtör haha ;d


hero of war
DATUM: 2010-08-27 | TID: 23:23:36 | KATEGORI: Allmänt






jag vill tatuera mig sååååååå gärna!!
har ju vart 18 år i snart ett halv år och trodde jag hade bestämt mig för en tauering jag ville ha, men sen kom beslutsångesten och hälsa på och den vill inte släppa i första taget.
 Vill absolut inte göra nått jag ångrar.
Men den här tycker jag är väldigt fin, men så ställer jag mig frågan; kommer jag tröttna på den?
jag skulle kunna sitta och vela fram och tillbaka i evigheter... irriterande jag!


no regrets
DATUM: 2010-08-27 | TID: 19:26:00 | KATEGORI: Allmänt

en trött isabella sitter vid datorn nu. första veckan i skolan, och sluta 3(!!) så sent har vi inte slutat på hela veckan! kom hem vid 5 eftersom jag inte hann med kvart över 4:a bussen! dryygt!

kommer antagligen bli en bra helg, fast just nu känns allt så tungt. Så idag ska ja bara slappa. går och små plockar lite i mitt rum, städar, dammar och allt sånt där så det är fint när jag kommer hem från göteborg på måndag :)
Imorn blir det lite jobb för min del. eller jobb och jobb, ska plocka och greja på ett 50 års "kalas". PENGAR PENGAR! så får man se på saken :)
Sen söndag morgon, 07:15 går bussen från karlstad mot göteborg, med floristelever, dock bara jag & josefine från klass. inga andra i klassen kunde följa med, men vi ska ha de skit roligt ändå har jag bestämt!! :)



what a mess
DATUM: 2010-08-25 | TID: 18:58:52 | KATEGORI: Allmänt

nyss hemkommen från stan!
 ska käka duscha och plugga lite sen ska jag troligtvis sova, skola imorrn igen! bara två dagar kvar sen är det helg igen! låter frestande. Har en fullspäckad helg denna helg, och de kan nog bli en toppen helg:)

från det ena till det andra fick jag med mig en tröja/tunika vet inte va de är egentligen men nått att antagligen ha på sig i alla fall! Självklart en SVART. jag kan inte motstå svarta kläder!


happy ending
DATUM: 2010-08-25 | TID: 14:54:35 | KATEGORI: Allmänt

Onsdag och jag är ledig. Så fruktansvärt härligt. Hela 3:an kommer jag vara ledig på onsdagar. Mitt i veckan perfekt!! Har inte gjort någonting än så länge. Kolla på film, clash of the titans. Bra film faktiskt, trodde den skulle vara dålig, men de gjorde inte något att jag tillbringade nästan 2 timmar för att se den, rekomenderas verkligen!

Men nu när man väl är ledig så är det ett tillfälle man får ta tillvara på och plugga. Göra sånt man ligger efter i, så det är vad jag ska göra snart. Sen kanske det blir följa med mamma och syster till stan. Kolla lite kläder behöver ha lite nytt, har absolut inget att ha på mig. plus att lite av lönen kom idag också. Det gillas!!


faller du så faller jag
DATUM: 2010-08-24 | TID: 16:09:52 | KATEGORI: Allmänt

ska åka till karlstad nu för och klippa mig, men dock vet ja inte om jag ska klippa mig ändå. har ju fått lite längre hår nu och då vill jag ju inte klippa av de, för såååå slitet är de inte än.
 Nej jag ska inte klippa mig, de andra i familjen får göra de, ja åker bara med för att gosa med  min frisörs katt Svea! haha


let you go
DATUM: 2010-08-24 | TID: 14:58:34 | KATEGORI: Allmänt

första inlägget i en ny blogg, får se hur detta går. Vill fixa bloggen så den blir lite roligare, men alla dessa koder går mig verkligen på nerverna!!
Så, såhär får de se ut ett tag!

Första dagen i skolan. härligt och se alla igen! massa kramkalas! såå härligt att se josefine och johanna igen!
började idag och sen börjar vi med att va lediga imorn, de tackar man inte nej till, mjukstart gillar vi :)
sista året jag går in på, sista året som jag ska gå i skolan. sen väntar något som jag inte vet vad som kommer hända hahah. Förhoppningsvis inget mer skola i alla fall!



Välkommen till min nya blogg!
DATUM: 2010-08-24 | TID: 14:33:15 | KATEGORI: Allmänt