du tog för givet att jag kunde
DATUM: 2010-09-30 | TID: 19:32:02 | KATEGORI: Allmänt

inte skrivit nu på ett dag, eller ah två dagar typ haha.
Idag är de hockey, färjestad-linköping. Vi fick ett sjukt bra erbjudande i skolan, att gå på matchen för YNKA 50 spänn och jag fick inte med mig en enda själ i klassen som ville se matchen med mig :(( så nu sitter jag här hemma och halv kollar på den. men så mycket roligare att se den live!
Hoppas att jag kan få med mig någon som känner sig taggad på en match snart :)

Har ju även en ny hårfärg nu. Jag kan nog få pensionärs rabatt någonstans.. Typ en grå,blå,lila färg har jag nu på mitt huvud. INTE fjortisblond längre i alla fall.. men detta ska jag ordna upp efter ett tag och gå tillbaka till frisören och göra mer slingor :) får ta steg för steg liksom. Nu har jag ju i alla fall vågat att sätta mig i en frisörstol och göra slingor och toning :)


nyss fick jag lyssna på ditt skratt
DATUM: 2010-09-29 | TID: 11:35:30 | KATEGORI: Allmänt

Jag är nervös men ändå inte, haha. Jobbigt de där när man inte riktigt själv vet hur man känner. jag behöver nån som kan hålla min hand hahaha! nej jag ska inte till sjukhuset, men de låter nästan så.
Jag ska till ett ställe som det luktar gott och ligger mycket hår på golvet, fin förklaring ;D

Har ätit frukost, gjort mig halvt iordning och gör mig redo att gå till bussen för att åka ner till stan. Men innan det, det ä typ en halvtimme kvar så ska jag njuta av lite bra musik innan det.





                                                                    Hej svejs så länge!  

lovetrap
DATUM: 2010-09-28 | TID: 22:08:17 | KATEGORI: Allmänt


med ena foten utanför
DATUM: 2010-09-28 | TID: 20:11:17 | KATEGORI: Allmänt

Skolkort var det idag. jaaa vad säger man. Har aldrig känt att det har blivit bra.
Och vet ni vad? det var mitt SISTA skolfoto!!!! Hur sjukt låter inte det. Känns lite hemsk! men jag gör det med några härliga personer som har gjort fina avtryck i mitt hjärta! :

började även på en ny kurs idag, foto A.
 eftersom jag måste ha 100 p till innan jag kan känna mig säker på studenten, eller i alla fall så jag har 2500poäng .. Det kommer vara en seg kurs, det känner jag redan efter EN lektion.. Blää. Men jag ska väl kunna fixa det.





jag säger bara; 13.00 imorgon, onsdag
tack och bock!


Are you opposed to having fun
DATUM: 2010-09-27 | TID: 18:30:44 | KATEGORI: Allmänt

studentmössa? jamen visst. Den är nu beställd och jag har en sån känsla som inte går att föklara! Så otroligt konstig känsla, jag är glad, uppspelt, ledsen, orolig, ännu mera glad, förväntansfull . alla känslor på en och samma gång liksom. Såg ut som en lockförare när jag hade mössan på mig också. haha -.-
Men men, detta kommer säkert bli kanon, lite dyrare än jag hade förväntat mig i alla fall ;s

känner mig grymt jävla sugen på att plugga! jag är på riktigt plugg humör. men det finns inget som jag kan göra, måste ha hjälp av någon lärare eftersom jag inte för mitt liv begriper mig på excel. UFFH! argh chey!

Så vad ska jag göra istället tro? .. Hmm.. något hittar jag väl på, film låter bra, eller kanske laga lite mat.. nej inte mat, jag bränner bara maten eller kryddar för mycket eller för lite. Jag får helt enkelt se vad som händer :)



stay the night
DATUM: 2010-09-26 | TID: 15:40:14 | KATEGORI: Allmänt

söndag idag, tiden går för fort för att jag ska kunna hinna med. Jäklar alltså, det är snart slut på hösten och snart dax att plocka fram alla mysiga tomtar och fixa knäck och såna där mysiga saker! JUUUL!! mysigt!! Långtar tills man kan börja lyssna på julmusik haha, dock känns de tyvärr lite för tidigt med det :p



min dag har än så länge bestått av; städning och plugg (bra irre!!!)
och nu ska jag duscha och snart få lite mat i magen tror ja!
Kvällen kommer se ut som så, att det blir en film och bara ligga och lata sig i min underbara säng framför min underbara tv, jag klagar inte :)



girl, you better have fun
DATUM: 2010-09-25 | TID: 18:35:54 | KATEGORI: Allmänt

Jag är så fruktansvärt töntig så jag vet inte vad jag ska göra. gömma mig under bordet för några timmar så jag slipper med mig själv kanske! haha
Jag är så glad, så glad. En uppgift avklarad, det är en stor sten från min ryggsäck som jag har blivit av med, jag vet att det bara är en uppgift, men för varje sak jag blir klar med gör att jag ser att jag kan bara jag tar tag i det och bara jag vill!

På en lördag också har jag pluggat, det gör så jag blir glad, jag vet att jag kan!! Så nu har jag gjort mig förtjänt av en härlig lördagkväll med god mat, lite godis och en bra film, med en bra familj och en isabella som är trött men är på ett bra humör!


den här bloggen har liksom blivit vägen till min student men det är inte vilken väg som helst  utan det är en jävligt krokig väg skulle jag vilja säga!


if i had eyes
DATUM: 2010-09-24 | TID: 13:10:20 | KATEGORI: Allmänt


Slutade skolan för ett tag sen men jag sitter här i skolan än och ska försöka göra lite nytta medans sosse-josse håller på att göra en bukett som kommer bli as kalas!!:D


Om ett tag kommer mammsen och bexxx att hämta upp mig på skolan för att åka på en shoppingrunda här i karlstad. Sen blir det hem och fixa tacos och bara ha en mysig kväll med familjen!



en bild som har några år på nacken. hahah


helpless
DATUM: 2010-09-23 | TID: 21:23:14 | KATEGORI: Allmänt




när tårarna kommer kan jag inte stoppa dom, det är som att dom måste få komma ut. Men jag förstår inte, till vilken nytta, jag mår ju inte direkt bättre av dom.
Jag vet inte ens varför det kommer tårar, det är bara så att jag vet inte någonting längre. dom kommer och jag kan inte hejda dom.
Så många känslor på en och samma gång, det känns hemskt!!


when i am gone
DATUM: 2010-09-23 | TID: 19:32:16 | KATEGORI: Allmänt

här vänder humöret väldigt fort. börjar bli orolig för mig själv. Men som en viss person sa till mig igår, SITT INTE OCH TYCK SYND OM DIG SJÄLV.. det tog jag riktigt hårt, för jag säger inte ofta hur eller vad jag känner till folk, jag håller det inom mig, för jag vill inte tynga ner personer.  Så jag säger att allt är bra, men egetnligen vet ingen hur jag känner inners inne, bara jag själv...

har vart två jobbiga dagar för mig. men tror allt är bra nu, och nu är bollen hos mig, det är jag som får fixa till det här nu. Hoppas bara på att det finns några få personer som tror på mig, jag behöver inte ha en hel armé, det begär jag absolut inte, bara det finns någon godhjärtad själ där som bara vill tro på mig! det kanske kan vara det
enda jag behöver.





mitt STORA mål!

varför slutade vi skratta
DATUM: 2010-09-22 | TID: 13:43:56 | KATEGORI: Allmänt

jag har märkt att man kan bli besviken väldigt fort. Från att ha haft humöret på topp, till att det går ner till botten på bara några sekunder..


Har knappt gjort något än idag. Jag har ingen ork. Lusten har gått ur mig totalt! Ibland är musik det bästa som finns, verkligen det bästa i vissa lägen!


Eftersom jag är ledig idag så hade jag tänkt att jag skulle plugga lite, göra olika skoluppgifter, så jag skickade ett mejl till min svenska lärare om att jag ville att han skulle skicka några uppgifter till mig som jag ska göra. Skickade det imorse vid 9 tiden. Nu är klockan snart 2 och jag har inte fått något av honom. DÅLIG STIL!


Nu ska jag i alla fall skölja ur hårinpackning, kanske fixa något och äta sedan fortsätta kolla på en film och bara lata!!


it is time to face it
DATUM: 2010-09-21 | TID: 17:09:39 | KATEGORI: Allmänt

En hyffsat glad tjej sitter framför datorn just nu!

Pratade med min mentor idag i skolan och hon är stolt över mig!!
Hon vet att jag försöker att fixa och klara av skolan, dock går det sakta för mig, men hon tror på mig och det betyder så otroligt mycket för mig. Jag har kämpat, vissa tror ju att jag inte gör det, men jag har haft så mycket att jag inte visste vart jag skulle börja, jag såg aldrig något slut på allt jag låg efter med.


Det är skämmigt att ha rester kvar sen i ettan!! jag ångrar mig nått så grymt mycket att jag inte har tagit det här seriöst från början. men det är väl bra att man inser och förstår tillslut att man har gjort fel..
Det är mitt egna fel, det finns ingen annan att klandra, så det är väl bara att bita i det sura äpplet och ge järnet nu!
Det är mitt sista år på gymnasiet, alltså tar jag studenten till våren. Men det är ju inte bara och bara. Om jag klarar skolan och får mina betyg och poäng, så kan jag få ta studenten... Men visst fan ska jag det. Jag är väl inte sämre än någon annan?! 


Efter pratet med camilla, min mentor, så fick hon mig på andra tankar. Hon är som en kompis, en extra mamma, men även min lärare, hon är nog förmodlingen den bästa läraren jag någonsin har haft. Hon får mig att känna mig uppskattad. Bäst av allt är att hon tror på mig och pushar på mig. Hon vill att jag ska lyckas vilket ger mig ny energi att faktikst tro på mig själv!
När man går ifrån efter att ha haft ett "möte" med henne, så känner jag mig sig så nöjd, känns som jag skulle kunna gå genom eld, eller göra vad som helst. Man känner sig nästintill bäst, och det är en härlig känsla som man inte känner av alltför ofta! ett leende på läpparna har man definitivt!


det som kan bli svårt är matten, det känns som det är det som kommer vara min ovän ett tag framöver, inte bra. Men om jag tror på mig själv,tänker positivt och bara talar om för mig själv att jag kommer klara det, jag ska se till att detta ordnar sig!!



JAG SKA TA STUDENTEN TILL VÅREN!
det är mitt mål!


-;man lär sig av sina misstag
jag förstår innebörden av det ordspråket nu!




I spend my life trying make things right
DATUM: 2010-09-20 | TID: 21:38:13 | KATEGORI: Allmänt

Skola för fulla muggar kör vi på! lång lång dag!

kom hem vid 5 halv 6 någon gång. Var så hungrig så jag trodde jag skulle döööö!
Nu har jag fått mat i magen och njöt av maten. älskar mat, tänker på mat och allt gott alltför mycket, dags att ändra mina tankar till kanske frukt och vatten istället haha. Annars kommer det inte sluta bra!!




var och handlade förut också och fick med mig en parfym. en rosa tjejig parfym. inte någon parfym som jag brukar köpa, alltid såna som luktar så sött. Men den här var nån jag fastna för just nu, alltså inte sådär söt!


-Intimately Beckham For Her är en feminin och sensuell
parfym med doft av vita blommor och vanilj. Intimately
Beckham For Her är, som namnet anger, inspirerad av
Victoria Beckham med toner av casablanca-lilja,
apelsinblomma och ros. För att göra parfymen mer
spännande finner man också dofter av mysk och vanilj
i Intimately Beckham


we took it from the bottom up
DATUM: 2010-09-19 | TID: 18:02:10 | KATEGORI: Allmänt

tog det väldigt lugnt i morse, men sen var jag igång! har städat och fixat i mitt rum, så det är fint och rent. Sen har jag gjort pannkakor jäklar så gott det var!
MINA PANNKISAR (Y) mat är inte riktigt min grej, äta kan jag definitivt göra men att laga mat är klurigt, men pannkakor klarar jag av!

Så jag tycker jag har gjort mig förtjänt av en dusch och sen bara slå på en film och ligga i sängen och bara vara ..



this is who i am
DATUM: 2010-09-19 | TID: 13:45:31 | KATEGORI: Allmänt

firade typ farmor igår, de va ett tag sen hon fyllde år men bäättre sent än aldrig. Vi hade lagt ihop och köpt henne en mobil :D hon verkade bli nöjd i alla fall och det är huvudsaken :)


Kusinen drog ut mig på krogen igår också helt spontant eftersom jag var lite halv sjuk än, men eftersom hon flyttar till stockholm nästa helg så var jag ju tvungen att följa med, för vem vet när jag ser henne nästa gång?


Hade i alla fall en azzzzuuum kväll och natt ångrar verkligen inte att jag följde med. sjukt kul!!
Men som alla andra skriver så kan ju inte jag vara sämre med att säga att jag inte mår sådär jättebra idag. eller jo det gör jag, men jag är sjukt seg. så ska hoppa in i duschen och bara njuta av denna söndag!



en bild från i vintras skulle jag kunna tro.
första gången jag skulle ut på krogen och vem om inte en erfaren kusin
är bra att ha med sig då? ;)
VÄRLDENS BÄSTA KUSIN!


all that time i was hypnotized
DATUM: 2010-09-17 | TID: 20:17:26 | KATEGORI: Allmänt

soff och idolmys med mamma och pappa. Har gjort egna pizzor till kvällsmat så nu är jag så mätt så ja tror jag spricker!

En härlig fredagskväll, trivs som fisken i vattnet, dock skulle jag vilja må lite bättre, men jag blir väl bättre snart får jag hoppas :)



playing with fire
DATUM: 2010-09-17 | TID: 17:17:48 | KATEGORI: Allmänt







vadå, det syns inte alls att jag fastnar för svart kläder. eller? ... haha


Jag låter saker ta sin tid
DATUM: 2010-09-17 | TID: 11:17:05 | KATEGORI: Allmänt

Hemma från skolan idag med.
kolla på en bra film igår kväll när jag inte kunde sova, killers hette den med Ashton Kutcher & Katherine Heigl! Bra film, fast alla filmer som han är med i är bra enligt mig ;) han är ju inte ful i alla fall, det vore dumt att påstå haha





Och nu har jag inte gjort mer än bränt mig lite mer på tunga pågrund av att jag inte lär mig att te som man kokar är varmt! haha
så en härlig filt, en kopp te, min sköna säng och min tv är mina bästa vänner just nu.
så nu på morgonen har jag legat i sängen och kollat på Letters to juliet. såndär gråt film, men ändå en mysig film!





Nu ska jag väl kolla mer film antar jag, vad ska man annars göra när man är hemma och är sjuk.
 Jo nu kom jag på, PLUGGA, synd bara att det är så jobbigt, mycket roligare att kolla på film ...


never thought it'd end this way
DATUM: 2010-09-16 | TID: 18:36:39 | KATEGORI: Allmänt


jag gick till skolan, gjorde mina 3 timmar, men orkade eftremiddan. nej det låter fel med att jag inte orkade,det hör jag, för då känns det som jag skiter i skolan. SÅ ÄR DET INTE.
jag mådde inte bra, så jag tyckte det var bättre att åka hem för att försöka bli av med min förkyldning som jag snart har haft i 2 veckor...
Åkte hem gjorde jag ju, åt mat och sov. sen kollade jag på The hills.
jag vet att det har gått länge, men jag har aldrig följt det. Men tror jag är en liten eftersläntare och har blivit förälskad i det. måste köpa någon box med the hills känner jag nu! kanske ettan så jag kommer in i det typ .. haha



Nu snart så blir det soffmys med mamma och rebecca, bara vi tjejor utan pappsen för han är ute partajar hahah xD tyyyyyp!


faller du så faller jag
DATUM: 2010-09-16 | TID: 06:53:40 | KATEGORI: Allmänt

sitter och velar fram och tillbaka om jag ska vara hemma från skolan idag.. Mår inte bra, känner mig helt överkörd typ.

Fast jag borde verkligen gå, vill inte bli efter i skolan nu! Så ja, då bär det väl av till bussen nu, så jag kan ta tåget på station MOT KARLSTAD ,MOT SKOLAN .
tror inte att jag kommer vara kvar till 3 idag, men ja, det spörs. Man känner sig ju sämre på morgonen och kvällarna.

känner mig as taggad för skolan ............

just like a dream
DATUM: 2010-09-15 | TID: 18:59:21 | KATEGORI: Allmänt

Superdag verkligen!
Min och johannas roadtrip styrdes mot Degerfors för att prova balklänningar!! jäklar säger jag bara.

det är min tur att ta studenten iår och därmed bal och hela grejen, helt otroligt.
dock hittade jag ingen som jag föll för ;/ men dem ska visst få in mer av 2011 kollektion snart tror ja. Då blir det till att prova klänningar!! Och förhoppningsvis en klänning som jag faller för. Men det känns så jobbigt, för jag är verkligen inte en klänningstjej, men på balen ska jag vara det haha  




en orange, ojoj.











vissa klänningar var man ju bara tvungen att prova haha



Tackar johanna för en toppendag, mycket skratt och en finfin biltur till degerfors city ;) ♥


now i gotta watch where i put my feet
DATUM: 2010-09-15 | TID: 09:46:12 | KATEGORI: Allmänt

shiit, på min lediga onsdag går jag upp 10 i 8, helt sjukt ju haha! Har kollat lite tv, druckit göör varmt te så att min hosta och kråk röst kanske skulle kunna försvinna, men det känns inte som det hjälpte, fick bara brännmärken på tungan haha!


ska ta och börja göra mig iordning lite. för ungefär vid 11 åker johannis från karlstad och kommer och hämtar mig, då bär det av till "the secret mission"!
Bilder lär ju komma upp i alla fall! så bästa att sätta kameran på laddning. för här ska det tas kort :)



Sometimes love comes around and knocks you down
DATUM: 2010-09-14 | TID: 16:22:08 | KATEGORI: Allmänt

tror jag glömde rösten inne på mastis i lördags.. låter verkligen som en kråka när jag pratar, inte kul alls! och hostan borde ju ge sig snart, har haft det i en vecka nu. BORT MED FÖRKYLDNINGEN NU!


slutade 11 idag, hur gött är inte det från en skala mellan 1 och 10? Nja, skulle nog vilja säga en 11 :D
Åt på stan med mina två favorit tjejer och skrev lite grejer till projektarbetet, det behövdes :) ser fram emot det och hoppas det kommer bli som vi vill :)


Imorn är jag som vanligt ledig!! Och det verkar som det kommer bli en toppen dag verkligen! dagen är så gott som färdig planerad. Ska i alla fall till karlstad och möta min älskade johannis :)) Sen bär det av till en annan liten stad förhoppningsvis :)
Men som sagt, vi hoppas på det och jag håller verkligen tummarna på att johannis får låna bilen :)


and then you
DATUM: 2010-09-12 | TID: 21:33:59 | KATEGORI: Allmänt

kom väl hem vid halv 4,4a imorse! då var det bara och gå och lägga sig, härligt!
Vaknade vid 11 och åt frukost med johanna, lite små sletna var vi nog båda två efter kvällens bravader haha.

Sen skulle mamma och pappa till Karlstad igen, så då slapp Johannis att ta bussen hem, slapp betala busspengar också (Y)
 Så jaa, det blev nästan en hel dag i Karlstad, fick med mig ett par skor hem i alla fall, behövligt :) dock lite fattigare än förut haha

Nu ska jag dejta kudden för natten! Ännu en skol vecka kommer nu. Plugg och långa dagar. Men en bra helg har jag haft, så det kan jag nog leva med ;)

Natti!
 
/isabella


this is paradise
DATUM: 2010-09-12 | TID: 18:39:45 | KATEGORI: Allmänt

hade en sån sjukt rolig kväll/natt igår!




Nudlar och coca cola var givet innan utgång ;)


systrarna aronsson


spökvatten och rökning på balkongen! haha


älskade vän<3

Karlsson Aronsson Johansson :D

mina två härliga tjejor!!


<3


isabella och isabelle! när ska vi börja bli normala? xD

det givna kortet på toan på mastis ;)

där avslutar vi korten också haha, behöver ju inte lägga in alla, borde inte göra de heller ;p


That everytime, all we do is wrong
DATUM: 2010-09-10 | TID: 23:02:56 | KATEGORI: Allmänt

trött trött trött, tror alla somnade på eftermiddags rasten vi hade idag. de va en seg lektion det där. 3 timmar med en lärare som står och tjater om kristendomen. Ja jag kommer ihåg att de va någon människa som kallades gud. eller va det jesus? haha ;)

tosse mor och tosse far, och såklart min "älskade" lillasyster kom och hämta mig i karlstad vid tre när jag slutade. Då tog vi en sväng in till bergvik och IKEA :) hittade lite små saker på ikea. Något som var välbehövligt var nya växter till mitt fönster, haha halv ruttna blommor, inte bra när man går florist haha!

Så det var min fredag, ska alldeles snart gå och sova, kommer inte alls vara så dumt att göra är sleten som tusan.

Morgondagen ser lovande ut, hoppas det blir som planerat!!
En galen isabella och en johanna som kan göra vad som helst!!
HÄÄÄÄRLIGT säger jag bara, HÄÄÄÄRLIGT!! 


i can't stop now, i've traveled so far
DATUM: 2010-09-09 | TID: 17:46:06 | KATEGORI: Allmänt



In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again





i will follow
DATUM: 2010-09-09 | TID: 17:37:26 | KATEGORI: Allmänt

nyss hem kommen från skolan! var en hyffsad dag i skolan vill jag säga. lagomt jobbigt, men ändå kul. torsdagar och måndagar är mina utmaningsdagar. FLORISTIK i 6 timmar! och jag vill inte påstå att jag är bra i det, så jag måste verkligen kämpa. jag vill klara av det, jag vill ju inte gå florist och inte få godkänt i det, det skulle kännas lite fail... Men visst vill och ska jag klara av det!! Ännu ett mål!

 
min utmaning idag blev en dekoration, när en arg, irriterad och fokuserad isabella börja fixa och trixa med blommorna så blev det så gott som en dekoration i alla fall;




Nu ska jag och thaaa family åka till farmor och hälsa på!
FARMOR♥ 


confusion girl
DATUM: 2010-09-08 | TID: 18:15:51 | KATEGORI: Allmänt

har en liten tanke..
ALLA FÅR KÖRKORT NU!!
så känns de i alla fall.. alla som är 18 eller snart fyller 18 är helt ivriga att få sitt körkort, det pluggas i de där jäkla teoriböckerna och dom kämpar, men jag då? jag har vart 18 sen i mars, ett halvår och jag sitter här och vet inte ens hur man startar en bil! jo det vet jag, men nätt och jämt att jag kan de. har provkört lite ute i skogen typ, där man kanske måste veja för en sten eller en gren med pinnar som kan göra repor på bilen ..jag kommer inget längre. och jag tycker det är skit pinsamt att gå ner till körskolan och inte kunna något, jag vill liksom ha lite underlag innan man börjar där. Men nu är det snart vinter och då ska jag absolut inte tro att det kommer bli något övningskörning. Så jag får väl sitta utan körkort medans alla andra är förväntas fulla över att få deras körkort. jag får väl vara glad om jag kanske kommer ha körkort när jag är 50 år!!


till och med APAN har ett körkort!


H&M
DATUM: 2010-09-08 | TID: 17:55:45 | KATEGORI: Allmänt


Cause you're amazing just the way you are
DATUM: 2010-09-08 | TID: 17:43:13 | KATEGORI: Allmänt

städ dag till tusen. har istort sett städat hela dagen, tråkigt och jobbigt, men konstigt nog tyckte jag att de va skönt på ett sätt, gå och bara små pyssla och bara lyssna på musik och tänka. och det var ju ingen dålig idé för det blir ju fint och rent. ska bara bädda rent i sängen sen är jag nog klar :) Så ikväll kommer jag somna riktigt skönt, nybäddad säng och ett ny städat rum.

jag har kommit på en sak, jag tänker oerhört mycket.. Som sagt, inte på sånt som jag borde lägga ner energi på, utan allt annat.. ganska störande. men de va bara en parentes haha  

när en stannfågel ger sig av
DATUM: 2010-09-08 | TID: 12:42:37 | KATEGORI: Allmänt



jag ska ingenstans
jag bara bryter lite is
det sägs att allting vänder
och det stämmer väl på sätt och vis
när en stannfågel ger sig av






open your eyes
DATUM: 2010-09-07 | TID: 17:33:55 | KATEGORI: Allmänt


Skulle inte tacka nej till dom här två parfymerna..




beyonce HEAT.






Avril Lavigne, FORBIDDEN ROSE


whats on your mind
DATUM: 2010-09-07 | TID: 17:25:55 | KATEGORI: Allmänt

bra dag idag! härlig dag vill jag säga. Lunchade ute med mina flickor i projektarbetet. Känns skönt att säga så. Nu är vi liksom ett team så att säga. Vi ska fixa det här så det så!
Planerade lite vad vi ska göra! inte helt klart än, men det kommer, det kommer. Något bra kommer det definitivt bli, det vet jag! Vi kommer garanterat att ha kul under vägens gång också, vilket är viktigt det med!

Min lediga dag är imorn också. GÖÖÖTT!!  då blir det plugg. MINDRE GÖÖTT!!

Daydreaming
DATUM: 2010-09-06 | TID: 20:17:46 | KATEGORI: Allmänt

imorgon blir det nog en kort dag i skolan, efter skolan vid så där 12 tiden ska vi antagligen börja smida lite planer för det kommande projektarbetet, ujuju.. Det är verkligen på tiden att börja komma på vad vi ska göra.. Så imorn kommer våra hjärnor gå i full fart skulle jag kunna tro! Kommer faktiskt bli kul och jag hoppas att vi kommer att komma på något riktigt bra :) men de borde väl inte vara några problem för oss 4 smarta tjejor ;)


brush it off
DATUM: 2010-09-06 | TID: 17:36:29 | KATEGORI: Allmänt

dagarna går ganska fort. jag tänker allt för mycket på sånt som jag inte ska tänka på.
Men det är så lätt att tänka på sånt och mycket svårare att fokusera på sånt man ska fokusera på..

nyss hemkommen från en skoldag, första dagen efter helgen, vilket var segt, men gick snabbt ändå!
Ska fixa mig lite käk nu, sedan kolla klart på oliver twist som jag inte sett klart än! DUMT ISABELLA. Försöker bättra mig, tror att jag är på god väg, hoppas det i alla fall!!


Slänger in en bild från turkiet 09 och drömmer mig tillbaka!!


Let's runaway
DATUM: 2010-09-05 | TID: 17:13:07 | KATEGORI: Allmänt

Jag skulle behöva lite medvind för en gångs skull.
SNÄLLA!?



turn it up
DATUM: 2010-09-01 | TID: 20:17:00 | KATEGORI: Allmänt

ÄLSKADE LILLASYSTER, du är såå snyyyyygg!



http://beccaaronsson.blogg.se/

i can’t go a minute without your love
DATUM: 2010-09-01 | TID: 19:32:57 | KATEGORI: Allmänt

Härligt med lediga dagar mitt i veckan! dock springer klockan iväg nu känner jag, den är ju redan halv 8. Vill inte sova och ännu mindre gå upp tidigt imorn.. 

idag fyller även en person år! Inte vem som helst utan världens bästa person! Min mamma! 
skulle aldrig klara mig utan henne.
om jag var rik så skulle jag vilja ge henne allt hon vill ha, men nu är jag ju inte rik, utan bara en fattig student! 
                     
       grattis på din dag mamma! JAG ÄLSKAR DIG!



happy thought
DATUM: 2010-09-01 | TID: 11:30:24 | KATEGORI: Allmänt

PLUGG PLUGG och PLUGG! låter kul en ledig onsdag!

fast jag ska kolla på oliver twist nu så jag sedan kan skriva en bokanalys av den, dock har ja inte läst boken, så jag får ta lite av filmen och fixa och trixa lite ;D kommer bli skit bra i slutet i alla fall, positiva klubben är igång här! haha

så först ska jag duscha, sen fika och bara sitta och kolla på oliver twist. Hoppas att den är lite bra i alla fall. så jag kan förstå vad jag ska skriva om sen ;p